Over Pieter Vlaanderen

Buiten het schilderwerk om, werkt Pieter Vlaanderen o.a.
aan portret, landschap en sport schilderijen.

Schilder & Kunstschilder

Al sinds 50 jaar werkt Pieter Vlaanderen als schilder, maar ook als kunstschilder. Hierdoor worden ook de fijne kneepjes van het vak geleerd. U vindt Pieter Vlaanderen van de winter ook op de ijsbaan! De schaatsende schilder is al lange tijd bekend op de Jaap Eden baan.

Een aantal onderwerpen die Pieter schildert zijn:

  • Portret
  • Sport (Schaatsen, zeilen, wielrennen)
  • Landschap
  • Klassiek

Uit de losse pols

Behalve schilderen kunt u ook terecht voor advies. Met mijn ervaring kunt u zeker
terecht met uw project.

Werk Beheer

Heeft u een grote klus en moet het schilderwerk beheerd en gecontroleerd worden? Pieter Vlaanderen kunt uw project op gang helpen maar ook onder toezicht houden.

Kleuradvies

Wilt u binnen of buiten schilderwerk in een bijzondere kleuren combinatie, dat kunnen dan samen opstellen, zodat u een passend advies krijgt.

Algemeen schilderadvies

Hulp nodig bij een grote klus? Benieuwd welke materialen goed werken en hoe? Graag help ik u verder.

50+ Jaar ervaring in schilderwerk en schilderkunst

In de buurt

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Heeft u een klus in Noord-Holland, dus ook Waterland, Bloemendaal, Haarlem, Amsterdam, Hilversum, Laren, Bilthoven, Naarden, of een andere plaats, laat het dan weten.


Vakmanschap in Amsterdam

Behalve binnen en buiten schilderwerk, specialiseert Pieter Vlaanderen zich ook in herstel en restauratie werkzaamheden. Met veel aandacht worden al tientallen jaren vele oude panden in het hartje van Amsterdam onderhouden door Pieter Vlaanderen. Zoals het wel bekende Brouwersgracht pand de ‘T Potaschvat.